Make your own free website on Tripod.com
BEN ENDINS


- Any: 1991 - Edició i Producció: SALSETA DISCOS
- Disseny portada:Fede Alcàrria
- Direcció i realització: Marc Grau
- Enginyer so: Maurizio Tonelli
- Disseny gràfic: Pilar Villuendas / Josep Ramon Gómez
- Duració:69'18" - Nº de cançons: 19COMENTARIS:
La veritat és que no hi ha paraules, amb només dos discs al mercat l'èxit dels Sopa els engresca a treure un directe, el que seria el seu millor disc i de molt. Així doncs els temes es varen gravar els dies 21 i 22 de febrer de 1991 a la Sala ZELESTE de Barcelona, un "concertaço" on els Sopa varen oferir al seu públic el millor d'ells mateixos. 19 cançons, totes elles boníssimes, a més es respira l'ambient d'aquell concert. Els Sopa a l'escenari, són genials i toquen les seves antigues cançons però donant-lis més canya, una passada!!
El tema "Si et quedes amb mi" apareixerà a la llista de Los 40 principales cosa molt poc habitual per a temes cantats en català.
Amb el temps el disc arribaria a superar les 100.000 còpies venudes, obtenguent el "Disc de platí", i convertint-se en el disc de música en Català més venut de la història.
Són a prop de 70 minuts de música molt bona, tot i així els temes que més m'agraden d'aquest disc són: Bloquejats, L'Estació de França, Guerra i Podré tonar enrera.
TEMES:
Tornar al menú principal